)Jag bjöd på en italiensk buffe med pastasallad, charkuterier, marinerad kyckling med örtsås, capresespett, crostini med lax och gremolata, ost och kex
den salta parmaskinkan, de söta tomaterna och den kryddiga gremolatan som pricken över i. Häll över olja, balsamvinäger, basilikablad och krydda med salt och peppar
1 msk vit balsamvinäger. Du kan göra smeten på morgonen och rulla bullarna. Ställ i kylen på ett fat. Sen går det fort att göra en festlig måltid på kvällen
Fyll filéerna med gremolata, fäst ihop med tandpetare. Mitt bidrag till Cyberkocken (gå gärna in och titta på brazilianlindas blogg och läs mer om tävlingen)Harissamarinerade och Gremolata-fyllda majskycklingfiléer med Fräsch Spenatsallad med äpple, rödbetor och ädelost 4p. Gremolata 2 msk rivet citronskal (endast det gula)1 knippa finhackad kruspersilja2 pressade vitlöksklyftor Blanda ingredienserna. 3 msk balsamvinäger5 msk olivolja2 tsk dijonsenapsalt och svartpepparBlanda dressingen