Den ugnsbakades med olivolja och serverades med de nykokta vax- och gröna bönorna, morötter och en fräsch gremolata på persiljan med citronskal och vitlök
Efter att jag skrev Låt bönor förändra ditt liv – Kokboken så inledde vi ett samarbete där jag bjuder på deras bönchips när jag är ute och signerar mina kokböcker
Eftersom det här är påvraveckan så är inte den här grytan särskilt superspännande, hade jag haft pengar så skulle jag ha haft mycket mer vitlök och lök och kanske en morot och sen en stor rosmarinkvist, två burkar tomater och ordentligt med vitt vin och sen gremolata med massor av färskriven parmesan men nu blir det bara citronzest och persilja och en klick turkisk yoghurt till, åh en bit surdegsbröd till skulle vara pricken över i
Fyll filéerna med gremolata, fäst ihop med tandpetare. Mitt bidrag till Cyberkocken (gå gärna in och titta på brazilianlindas blogg och läs mer om tävlingen)Harissamarinerade och Gremolata-fyllda majskycklingfiléer med Fräsch Spenatsallad med äpple, rödbetor och ädelost 4p. Gremolata 2 msk rivet citronskal (endast det gula)1 knippa finhackad kruspersilja2 pressade vitlöksklyftor Blanda ingredienserna. Servera med en fräsch Spenatsallad med äpple, rödbetor och grönmögelost1 tråg färsk spenat3 äpplen4 kokta rödbetor50 g valnötter½ tråg ruccola15 fina kantareller1 dl kokta svarta bönor50 g ädelostdressing. Fördela spenat, ruccola, tunt skivade äpplen, rödbetor, svarta bönor, stekta kantareller och smulad grönmögelost på 4 tallrikar