Tärna fetaosten och lägg de och oliver över de varma grönsakerna. Sätt på ugnen på 225 grader. Skär i stora bitar potaisen, zucchinin, löken, tomaterna och löken
Fyll brödet med kött och grönsaker och toppa med vitlökssås. 1. Skär ryggbiffen i 3 tjocka skivor. Pressa vitlöken och rör ihop marinaden och lägg ner köttet
Ta upp kyckling och grönsaker från marinaden, krydda ordentligt med salt runt om och trä på grillspett (tänk på att blötlägga dem innan du använder dem om du använder spett av trä)
Lägg upp grönsakerna och tärnad fetaost på två tallrikar och smaka av med vinäger och örtsalt. Blanda ihop alla ingredienser till köttbullarna och rulla till små bullar (cirka 16 st)
Grönsaksbulguren gjorde jag helt enkelt genom att hälla i frysta grönsaker (ärtor, majs och paprika mix) i bulguren, efter att jag tillrätt den som det står på förpackningen
Blanda grönsakerna i en skål med olivoljan och pressad saft från en citron. Ibland kommer jag ihåg att titta på Niklas Mat, och för någon vecka sedan handlade det om lunchlådor och då gjorde Niklas den här grekiska couscous salladen