Finhacka persiljan och riv vitlöken. Blanda alla ingredienserna till biffar i en stor skål (ej fetan). Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Persilja. Blötlägg brödet, i vatten (går även bra med rött vin om det finns) krama ur vätskan, smula det och blanda med de andra ingrediensern till biffar
Det vart Grekiskabiffar med en god nerkokt tomatsås och stekta grönsaker. Blanda sedan ihop alla ingredienser i en bunke och forma sedan biffar av smeten som du sedan steker i stek eller grillpanna
till köttbullarna så de blir lite som biffar och lägg på en bricka. Blanda köttfärs, lök, vitlök, finhackad persilja, mynta, oregano, ägg, ströbröd, salt och peppar i en bunke
Blanda färs, citronskal, persilja, pressad vitlök, salt och peppar. Forma färsen till 6–8 biffar och stek dem i en stekpanna med smör, ca 5 minuter per sida, tills de är klara. 2 msk hackad persilja
Grekiskapannbiffar. Forma till biffar. Grekiskapannbiffar. Lägg biffarna i en ugnsfast form och. 1 msk hackad persilja. Stek biffarna på hög värme 1 minut på varje sida,. 1 msk hackad persilja
Keftedes - Grekiska köttbullar. Rulla dem till biffar och doppa dem i mjöl. Pressa ner vitlöken och blanda i färs, rödvin, tomatpuré, ägg, persilja och kryddor
Röran smakar mycket gott till pannbiffar, köttbullar och även till kallskuret, både kött och fisk, kanske blir det en ny favorit på julbordet hemma hos dig i år