Ta ut formen och lägg på biffarna ringla över lite olivolja på biffarna och in i ugnen igen. Lägg allt i en form, krydda och ringla lite olivolja över potatisarna
Biffar. Servera biffarna med din fruktiga sallad och örtdressing. Smula i fetaost, blanda om och forma 8 biffar. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och stek biffarna på medelhög värme i ca 2-3 min på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta. 1 msk Olivolja. 2 msk Olivolja
Forma färsen till 12 biffar, och platta till dem något med stekspaden genom att hacka ett rutmönster. Stek biffarna i olja, ca 3 minuter per sida. 1 msk olivolja
olivolja. Det vart Grekiskabiffar med en god nerkokt tomatsås och stekta grönsaker. Blanda sedan ihop alla ingredienser i en bunke och forma sedan biffar av smeten som du sedan steker i stek eller grillpanna
11 msk olivolja. 5 st gurka 2 dl grekisk yoghurt 1 st vitlöksklyfta salt peppar 1 msk olivolja Servera med. Forma färsen till 6–8 biffar och stek dem i en stekpanna med smör, ca 5 minuter per sida, tills de är klara
Stek biffarna några minuter på varje sida. 1 msk Olivolja. 1. Skär ryggbiffen i 3 tjocka skivor. Pressa vitlöken och rör ihop marinaden och lägg ner köttet
Forma till biffar och stek till gyllene i olivolja. olivolja, till stekning. Biffar. olivolja. Till servering grönsallad tomater rödvinsvinäger olivolja salt och peppar
Biffarna. Olivolja eller margarin att steka i. Forma stora biffar och fyll dem med tärnad fetaost. Servera biffarna med tzatsikin, hamburgerbröd, och grekisk sallad 400 g köttfärs eller lammfärs. 1 msk olivolja