Om du ska servera röran direkt ringlar du över olivolja och blandar. Om du ska servera röran vid senare tillfälle förvarar du den i kylen och ringlar olivolja precis innan servering och rör om
Mixa till en röra. Mixa ihop röran och smaka av med salt, peppar och vitlök. Basilika och fetaoströra1 fpk grekisk salladsost 150 g1 kruka färsk basilika0,5 riven vitlöksklyfta0,5 dl grekisk yoghurt2 msk olivoljaSaltNymald pepparSmula ner salladsosten i en skål tillsammans med basilikan, vitlök och olivolja. Paprika och fetaoströra1 fpk grekisk salladsost, 150 g0,5 burk grillad paprika strimlad 200g2 msk olivolja0,5 riven vitlöksklyftaSaltSvartpepparSmula ner fetaosten i en skål tillsammans med grillad paprika och olivolja. 0,5 dl grekisk yoghurt
Innan jag går in mer på den här fantastiska frukostskålen med grekisk yoghurt toppad med bovetecrunch och blodapelsinchiasylt måste jag avslöja den lyckliga vinnaren av påsktävlingen jag höll i här på bloggen
en perfekt röra till det mesta man äter en somrig dag. 2 dl grekisk yoghurt1,5 dl getostsvartpeppar5 salladslökar, skurna i tunna skivormosa osten och blanda med yoghurt, blanda i lök och peppar och dekorera med lite extra salladslök och några varv med pepparkvarnen. 2 dl grekisk yoghurt