I kväll blev det Grekiskpytt, en rätt jag läst och hört om flera gånger men inte lagat själv. Servera pytten med den kalla såsen och en god sallad (gärna med oliver) och varför inte tillsammans med ett glas grekiskt Retsina
Soja- och ingefärsmarinerad filé eller grekiskpytt i panna (ca 5-6 personer). 4 tsk italiensk salladskrydda. Soja- och ingefärsmarinerad filé eller grekiskpytt i panna (ca 5-6 personer). 4 tsk italiensk salladskrydda
Morot- och soltorkade tomater, ost- och broccoli, grekisk sconespaj, spenat- och purjo och laxsalsa. direkt i stekpanna och låt värmas upp så har du en pytt klar på nolltid
italiensk salladskrydda. strimmla fläskfilé o låt den ligga i marinaden 5-6 timmar skala o klyfta potatis i en långpanna ,stek i 225 grader i ca 10-15min
italiensk salladskrydda. Strimla köttet och grönsakerna, lägg i marinaden. Låt dra minst sex timmar. Klyfta potatisen och sätt in i ugnen 225gr ca 10 min
Jag tycker egentligen inte om pyttipanna men alla dessa ingredienser passar så bra ihop, plus att marinaden från köttet sugs upp av potatisen så alltihop blir gott tillsammans