I kväll blev det Grekiskpytt, en rätt jag läst och hört om flera gånger men inte lagat själv. Servera pytten med den kalla såsen och en god sallad (gärna med oliver) och varför inte tillsammans med ett glas grekiskt Retsina
Pytt i panna med ägg ( Hanna kvällsjobb). Blanda crème fraiche, riven ost, salt och peppar. Serveras med crème fraiche och en bit gott bröd och gärna lite parmesan strött över
Soja- och ingefärsmarinerad filé eller grekiskpytt i panna (ca 5-6 personer). 8 dl crème fraiche. Soja- och ingefärsmarinerad filé eller grekiskpytt i panna (ca 5-6 personer). 8 dl crème fraiche
Morot- och soltorkade tomater, ost- och broccoli, grekisk sconespaj, spenat- och purjo och laxsalsa. direkt i stekpanna och låt värmas upp så har du en pytt klar på nolltid
3 dl crème fraiche. 3 dl crème fraiche. Grekiskpytt i panna. Publicerat 2018-03-08 18. 25. 02 i. Mat. Man kan också ta aubergine och oliver om man tycker om det
Pytt. 100 gram lätt creme fraiche. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop marinaden, skär fläskfilén i mindre bitar (cirka 1 cm tjocka) och blanda ner i marinaden
GrekiskPytt i panna För 8 pers 1 kg fläskfile (strimlad) 2 kg klyftad potatis 2 röda lökar 2 röda paprikor 1 förp fetaost Marinad till filèn. Fusk tzatsiki 2 dl lätt creme fraiche 10 cm riven gurka 1 pressad vitlöksklyfta salt och peppar Rör ihop och låt stå en stund. 2 dl lätt creme fraiche