Blanda feta, Grekisk yoghurt, citronsaft, dill, chilipulver, salt och svartpeppar med en gaffel. Lägg laxfiléerna i en ugnsform och lägg blandningen ovanpå
Krydda laxen med citronpeppar och stek den i smöret. Pia 456 kcal/port (med potatis) 4 port 400g laxfile citronpeppar 1 msk smör 8 potatisar 2 tomater örtsalt 2 dl grekisk yoghurt 100 g fetaost (den fetare sorten) peppar, basilika  Skala och klyfta potatisen. 400g laxfile. 2 dl grekisk yoghurt
Ett suuuperduper gott recept på lax i en krämig sås med smak av Grekland, blev dagens middag. Lägg laxen i en ugnsform (glöm inte ta bort skinnet om du köper färsk lax)
Kan grekiska smaker och lax vara en OK kombination. Häll lite av oljan som tomaterna legat i på botten av en ugnsfast gratängform och lägg på laxbitarna
Lägg laxen med skinnsidan ner på en plåt med bakpapper. Bred blandningen över laxen och baka i ca 20 minuter tills laxen är klar. 2 kg laxfilé. 2 dl grekisk yoghurt
Blanda ihop fetaost, grekisk yoghurt och resternade av peston och bred detta över filéerna. Igår åt jag den här riktigt goda laxen som hade en krämig och god smak
Lägg upp på fat eller skär upp den varmrökta laxen i fyra portioner och lägg upp på tallrik. Servera den varmrökta laxen på fat eller tallrik med potatis, gräslökssåsen, kokt potatis samt avokado- och tomatsallad
Lägg laxen med skinnsidan ner på en plåt med bakpapper. 2 kg laxfilé. 12 dl grekisk yoghurt. 2 kg laxfilé med skinn salt peppar 1 msk pressad citron 150 g fetaost 2 dl grekisk yoghurt 0. 1Bred blandningen över laxen och baka i ca 20 minuter tills laxen är klar