. Fetaost har förmodligen varit den ingrediens vi har konsumerat mest den här sommaren. Jag använder den i allt, i såser, sallader, marinerad i olivolja och i bröd
Här hittar du den rödbetscrème och bönsallad med apelsin och dill som också kom till under resan. Grekisk grönsaksgryta 4 port. Grekisk sallad för en dag på stranden i mini-Wonderbag Grekisk grönsaksgryta 4 port
Till mat hade vi gjort en vegetarisk buffé med grekiskt tema. Vi hade klyftpotatis med timjan, mozarellagratinerade sojaburgare och quorn (utan ost till vegan och sojasteaks till glutenintolerant), smördegscigarrer med fetaost, sallad, bönsallad med avokado och tomat, oliver, tzatsiki, vegansk tzatsiki på soygurt och en vinegrett
Servera gärna spenatpajen med en proteinrik bönsallad med smak av vitlök, basilika och citron. 3 dl turkisk/grekisk yoghurt (alt. 3 dl turkisk/grekisk yoghurt (alt