I med salt, senap, vitlök och gräslök. 1 ägg1 msk rödvinsvinäger2 dl rapsolja0,5 tsk salt1 tsk fransk senap1 liten vitlöksklyftahackad gräslökLägg ner ägget i kokande vatten och låt koka precis 3 minuter
Annars har det gjorts korv här hemma idag, vår chili som vi så stolt visat upp här tidigare fick vara med som smaksättare tillsammans med lite persilja och vitlök
Hackad rosmarin, skivad vitlök och lite honung(dovhjort). Köttet gravas naturligtvis lite, "utifrån och in" så efter ett tag är mitten röd och utsidan gravad och lite gråare
Blanda ner salt, vitlök och gräslök och ställ såsen svalt. Vill du servera den gravade oxfilén kall som förrätt så går den lätt att skära i tunna, fina skivor när köttet ännu är halvfruset
Blanda majonnäsen med örterna, vitlök och pumpakärnor. Vill du grava fisken själv, helt utan socker, så hittar du här på Kostrådgivarna min äppelgravade chumlax