I med salt, senap, vitlök och gräslök. 1 ägg1 msk rödvinsvinäger2 dl rapsolja0,5 tsk salt1 tsk fransk senap1 liten vitlöksklyftahackad gräslökLägg ner ägget i kokande vatten och låt koka precis 3 minuter
Gräslök ger färg och skapar liv. PrintRökt gravad äggula, kammussla och lite spenat på en brödbit. En av rätterna som presenterades innehöll en helt magiskt gravad, torkad och rökt äggula som ska härstamma från F12. smör att steka brödmedaljongerna i gräslök att garnera med Gravad rökt äggula 6 äggulor ca 100 g strösocker ca 100 g salt (en rökpistol) Spenatblandningen (6-8 serveringar) 500 g färsk babyspenat 1 schalottenlök (finhackad) 1 kruka persilja 1 dl vitt vin 1,5 msk koncentrerad fiskfond 2 dl vispgrädde Gör så här
½ dl gräslök. Blanda lagen låt strömmingarna ligga i lagen 4-6 timmar. Drag av skinnet från fisken. (går lätt som en plätt) Låt fisken rinna av väl, torka med hushållspapper om det behövs
Lite skivad gravad lax, lite stekt färskpotatis som kryddas upp med gräslök, svartpeppar och salt. En lyxig sommarrätt som kommer ifrån vad som fanns kvar i kylskåpet