fisk, skaldjur, grönsaker och sallad. Kör dem med salt och senap. 12 ½ tsk fransk senap ljus. 1 kg filé sadel, innanlår eller biff av hjort, älg eller rådjur
Äppelgravad lax. Den använder jag sen alltid som bas till smaksatta sillar, typ senapssill. Fiskrätterna är det jag själv helst äter till jul och även uppskattar mest på bufféer när jag bor på hotell och till påsk och midsommarfirandet
Här är ett enkelt recept på gravadfisk som jag använt på många restauranger. Gravning av Fisk. Ska Du servera den gravadefisken rå, så måste den frysas antingen före eller efter gravningen
Finhacka fisken och blanda i senap, citronsagt, olja, salt och peppar. Jag gillar tartar i alla former, både med fisk och kött och makrill är en fisk jag (och troligen ni) inte använder tillräckligt ofta
Livsmedelsverket rekommenderar att man fryser all vildfångad fisk som ska ätas rå. Senap och dill. Fjälla fisken om den inte är fjällad men behåll skinnet
Undertiden vänder du fisken minst ett par gånger. Gravad lax ochen senaps-dillsåsJag tror att jag har svarat på frågan om vad som är min storafavorit i matväg någon gång förr och svaret är fortfarande, laxen,och då speciellt gravad lax med en äkta senaps-dillsås till, ochdrycken är inget annat än Champange av märket Gula Änkan,det är ett måste
Senapsmos. Jag läste någonstans att man hade gjort en test på ett gäng värnpliktiga, där några fått äta fisk varje dag och några slapp undan fisken helt