Gravad lax med avokadosalsa 4 port. 400 g gravad lax. 1 avokado, hackad. / Anki och Håkan Gravad lax med avokadosalsa 4 port 400 g gravad lax. 1 avokado, hackad
Några av mina favoriter är påskgodis, färskpotatis, tunnbröd, sill, ägghalvor med topping, Västerbottenpaj, kall paj med lax, räkor och avokado, köttbullar och prinskorv och självklart hemgravad lax
Kanske äer det sillen och inte den gravade laxen som blir över men har man tur så brukar det vara rea på gravad/rökt lax i mataffärerna precis kring stora firanden, så passa på att ladda kylen med nyttig fisk
Jag hade lite gravad lax i kylen som blev över efter min Pastagratäng med Lax & Spenat så jag sväng ihop en trevlig sub med Lax, Avokado, Kesoröra & Tomat till kvällsmat idag
Dela, kärna ur och skär avokadon i skivor p längden. Lägg sedan på gurka, avokado, lax och löjrom. 12 avokador. 1150 g gravad lax. 14 dl sushiris (grötris går också bra) 4 msk socker 4 msk risvinäger 2 avokador 1 gurka 150 g gravad lax 3 noriark 0,5 dl crème fraiche 70 g löjrom
Lägg gurkan och avokadon på längden bredvid varann på laxen. 200g gravad lax. 1/2 avokado skuren i stavar. lchf 15 st 200g gravad lax. 1/2 avokado skuren i stavar
Jag dukade upp godsaker som tunnbröd (inte hemgjort denna gång), fyra sorters sill – bland annat årets smak från Abba som är Gin & granskott, ägghalvor med majonäs och räkor, Västerbottenpaj, kall paj med lax räkor och avokado, hemgjorda köttbullar, Bullens Beer Banger, vegansk gravad lax och självklart hemgravad lax
Har ni kvar någon gravad lax som ni inte vet vad ni ska göra med. Det är nog gott att byta ut gurkan mot avokado men då är det nog bäst att inte förvara laxrullarna för länge så att avokadon blir mörk och tråkig