Receptet var på gravad hjort. 2 dl crème fraiche100 g smulig ädelost1 litet syrligt äpple, urkärnat och skuret i små tärningarvitpepparRiv ned ädelosten i crème fraichen. 1 litet syrligt äpple
Riv äpplena grovt och skär dillen i mindre bitar, både stjälkar och blad. Äppelgravad lax. Blanda äpple och dill, lägg hälften på botten av en form med minst några centimeters kant
4 1 rödlök 1 äpple 1 morot 1 förp potatissallad med crème fraiche (à 800 g) 65 g spröd salladsmix 8 mjuka tunnbröd 400 g skivad gravad lax Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Jag fick med mig gravad lax hem från mamma så till första maj så valde jag att röra ihop en ny förrätt (fast vi åt den som huvudrätt, i brist på bättre fantasi )
Vi laddade upp med att halstra en bit gravad lax. ett syrligt äpple. Välj gravad lax i bit. Gravad lax ska eg förvaras i kyl och håller då normalt 2 veckor
gravad lax. Finhacka skinka, äpple och purjolök. grönt äpple med skal. Krustader. Sätt ugnen på 200 grader. Mixa samman alla ingredienser och tryck ut i små plåtformar
Skala och hacka äpplet smått. kapris och äpple. 1 stort eller 2 små äpplen. 8 skivor lax (kallrökt eller gravad - helt beroende på vad man tycker ät godast). 2 små äpplen
Här är ett enkelt recept på gravad fisk som jag använt på många restauranger. Ska Du servera den gravade fisken rå, så måste den frysas antingen före eller efter gravningen