Lägg rödbetorna tätt på ett ugnssäkert fat. Smula osten och strö över rödbetorna. Koka rödbetorna med skalet på i vatten tills de är mjuka, ca 20 min. 1 kg färska små rödbetor
Lägg rödbetorna tätt på ett ugnssäkert fat. Strö osten över rödbetorna. Koka rödbetorna med skalet på i vatten tills de är mjuka, ca 20 min. 1 kg färska små rödbeta
Skrapa försiktigt av skalen på rödbetorna under kallt rinnande vatten. Riktigt gott av höstskörden är. Röd- (och polka)betor med chèvre, valnötter och honung
600 g gösfileer ( vi använde istället 400 g färska torskfiléer ) 1 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar 1/2 dl skalade pistaschnötter (eller 1 dl oskalade) 1 dl riven västerbottenost Risotto. 400 g färska
Koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten. Låt svalna och dra av skalet samt skiva rödbetorna tunt. ca 1 1/2 dl färska brödsmulor. 500 g rödbetor. ca 1 1/2 dl färska brödsmulor. 500 g rödbetor
Har provat att köra alltihop från början i ugnen, först ha rödbetorna i ugnen och sen lägga på osten, koka dem skalade och sen in i ugnen, bara ha chévre på osv
Lägg rödbetorna i portionsformar och strö på salt. Chêvregratineraderödbetor4 port400 g färskarödbetor2 krm salt1 msk flytande honung100 g chêvre1 knippe färsk timjanServering1 st grillad stark korv150 g kokt färskpotatis3 dl gräddfil1 paket salladBorsta rödbetorna rena i kallt vatten. 400 g färskarödbetor