Riven färsk chili*, salt men inte för mycket då skinkan ger sälta, färsk timjan & rosmarin. När jag gjorde inlägget "Gratinerad chevretoast med smörstekta kantareller" så fick jag frågan av Linnea om man kunde göra en glutenfri variant på detta och så klart började min hjärna spinna direkt och därav kommer detta inlägg
Servera med tunna skivor skinka. skinka. 1 msk persilja. Ansa broccolin och dela i buketter. Koka dem i lättsaltat vatten, tills de är nätt och jämt mjuka
Tillsätt persiljan. 5 dl hackad persilja. Skala löken och hacka den. Kärna ur och tärna paprikorna. Fräs lök och paprika mjukt och glansigt i lite matfett
I vilket fall, blir den bra kommer väl recept och bild upp på bloggen och tills vidare kan jag visa vad jag sitter och äter på just nu, varma mackor med skinka och emmentalerost
4 runda hårda tunnbröd4 skivor rökt skinka1,5 dl riven smakstark ostHackad persilja - ca 1 luftig dl Under tiden grönsakerna rostas i ugnen bryts tunnbrödet i mindre bitar, persiljan hackas, skinkan strimlas och osten rivs