Fräs purjo och champinjonerna, i med kassler och skinka. Varva pasta, purjo & kasslerfräset, grönsaker i ugnsfast form avsluta med såsen och den resterande osten
Kassler, skinka & bacon. Servera gärna en bit ostgratineradkassler till blomkålsmoset, det är inte bara ofantligt gott, utan de är ofantligt lättlagat också
Ypperlig mat att göra av överbliven julskinka alltså. Annan skinka går också bra naturligtvis. Fortsätt med hälften av osten, resten av purjolöken och skinka i skivor/strimlor/tärningar (jag gjorde små “rosor” av ihopknycklade skinkskivor)
Kassler, skinka & bacon. Detta receptet har jag fått av en av mina arbetskollegor och det är en härligt välsmakade gratäng där ris och kassler samsas tillsammans med en smarrig sås med smak av chili som bryts av perfekt mot den fräscha smaken från mandarinerna
Det här receptet på potatis & purjolöksgratäng brukar jag göra då och då fast med kassler. Nu när julskinkan ligger på lur i kylskåpet i väntan på en god â€rest-middag†så är nog detta det absolut godaste jag vet att göra av just överbliven julskinka
Kassler, skinka & bacon,. Pastagratäng med bacon. Hej allesammans. Hoppas ni alla hade en riktigt trevlig påskhelg tillsammans med dem ni tycker allra mest om
Hacka skinkan och skiva purjolöken. Smörj en stor ugnsfast form (30*40) och varva potatis, purjo och skinka. 500 g strimlad skinka eller kassler. 15 medelstora vinterpotatis 500 g strimlad skinka eller kassler 2 purjolökar 7 dl mjölk 3 dl matlagningsgrädde (eller vilken grädde du föredrar) 2 dl riven mager ost ½ dl ströbröd Salt Peppar