Den fyllda paprikan blir en kombination av enkelhet och en snobbig lyx. 6st Hela färska paprikor3msk Olivolja500g-750g Nötfärs2msk Tomatpuré1st Gul lök, finhackad2st Vitlöksklyftor, finhackad2dl Rött vin370g Krossade tomater med chili (dubbla mängden om du använder 750g Nötfärs)10st Cocktailtomater400g Cannelibönor200g Röda bönor10st Inlagda paprikabitar2st Ölkorvar, jalapeno och vitlök, fint skivad1msk Koriander1msk Spiskummin1msk Chilipeppar1msk Paprika2msk Smoked liquid2msk Kalvfond, flytande koncentrerad2msk ChilisåsNågra droppar TabascoHavssalt4-6dl Färdigkokt ris8msk VästerbottenostGott till. Låt allt koka upp och tillsätt paprikafilerna skurna i grova bitar, låt allt puttra över sakta värme i ca 30-60min tills du har erhållit en simmig konsistens. 10st Inlagda paprikabitar. 1msk Paprika
Sedan lade jag lite i varje paprikahalva och även mellan zucciniskivor, toppade med mozzarella. Fyllningen gjorde jag genom att blanda krossade tomater, oliver, champinjoner, hackad chalottenlök, spiskummin och oregano
Gorgonzolagratinerad avokado. Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Börja med att varva med nachochips och sedan färs, riven ost, oliver, jalapeños och paprika. 1 stor paprika i små bitar. Chili con carne med rökt paprikapulver, apelsin & honung (3). 1 stor paprika i små bitar
Detta åt vi för några dagar sen. Enkelt & väldigt gott. ) Fyllda paprikor 4Â paprikor (blir 4 halvor per person) Ca 250 g köttfärs eller sojafärs Champinjoner 1-2 msk tacokrydda ½-1 dl vatten 2 dl riven ost Värm ugnen till 225° C
Skär broccoli och paprika i bitar. 250 g broccoli 1 st röd paprika 1 st zucchini 1 st röd lök eller 1 st silverlök Grönsaker bredvid. 1 st röd paprika. 800 g kassler 250 g broccoli 1 st röd paprika 1 st zucchini 1 st röd lök eller 1 st silverlök