Varva varje skiva med salami och mozzarella. Blanda moset med äggulor och prästosten. efterstek med lite vatten på svag värme i 8 minuter. 600 g fläskfilé. 250 g skivad mozzarellaost
Skär mozzarellan i små fyrkanter. fläskfilé. Putsa filén och bryn den runt om i en stekpanna med smör. Blanda samman mozzarella, basilika, pinjekärnor, soltorkade tomater och vitlök till täcket
Dela dem på mitten och bryn dem i en stekpanna med smör. Blanda hackade soltorkade tomater, smulad fetaost och riven mozzarella och fördela över köttet
Hacka salami och mozzarella och lägg på fläskfilén. Nu inför resan ville jag tömma kyl & frys och fick till en väldigt god och smakrik fläskfilé som jag tycker passar som bjudmat
Skiva mozzarellan och toppa köttet med osten. Inte dumt alls med alla röda dagar i almanackan den här våren, även om jag inte riktigt förstår när jag ska bli klar med allt som behöver bli klart på jobbet innan semestern
Skär ett snitt i filéerna på långsidan, fyll medmozzarella/salami blandningen, fäst med tandpetare. Servera med klyftpotatis, råstekt potatis eller en härlig potatisgratäng och sallad