Såsen var en enkel historia med creme fraiche, dijonsenap och honung. Till serverade jag gratinerade potatisskivor med skinnet på och en topping av hackade sunblushtomater, timjan och riven parmesanost
Tärna tomaterna och rör ner dessa och lök-/svamphacket tillsammans med fraichen i stekpannan. Torka ur stekpannan (diska inte så blir det mer smak kvar) och stek sedan fläskfilén
Tillsätt crème fraichen. Smördegsinbakad fläskfilé och köttet blev väldigt saftigt och gott. Bryn en hel fläskfilé runt om och krydda med salt och peppar
Smula gorgonzolan i pannan, tillsätt crème fraichen, sojan och balsamvinägern. Bryn fläskfilén så att den får färg men fortfarande är lite rosa i mitten
Tillsätt creme fraiche, grädde, tomatpuré, sambal oelek, paprikapulver och curry. Skiva fläskfilén ganska tunnt och lägg i en pajform eller gratängform
Blanda samman med svampfräset, crème fraiche, tomatpuré och mango chutney. 900 gram fläskfilé. 4 dl crème fraiche. Putsa fläskfilén och skär den i 2 -3 cm tjocka skivor. 900 gram fläskfilé. 4 dl crème fraiche