Putsa fläskfiléerna och stek dem runt om så de får färg. ½ dl blandade hackade örtkryddor. Balsamicomarinerad fläskfilé med soltorkade tomater och basilika, 10-12 pers. 1½-2 kg fläskfilé eller fläskytterfilésalt & svartpepparMarinad. 4 dl matyoghurt½ dl blandade hackade örtkryddor, tex herbes de Provence½ tsk salt½ krm vitpepparSätt ugnen på 225° och sätt in en långpanna. 1½-2 kg fläskfilé eller fläskytterfilé
Blanda grädde, creme fraiché, sambal olek och örtkryddor och häll över. Och vi kom över ett parti fläskfilé för ett tag sedan till superbilligt kompispris
Blanda grädde, creme fraiché, sambal olek och örtkryddor och häll över. Lägg upp fläskfiléskivorna på tallrikar tillsammans med stekt potatis och vitlöksfräst svamp
På åttiotalet så brukade jag göra en fläskfilé-rätt som jag tror hette "örtfylld fläskfilé". Örtfylld fläskfilé, 3 pers. 3 bitar putsad fläskfilé à 125 gram. 3 bitar putsad fläskfilé