Vispa ihop och koka upp crème fraiche, grädde och mjöl. Skiva den, purjolök och fänkål tunt. 250 g fänkål. 2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet rostad vitlök&timjan
Vispa ihop och koka upp crème fraiche, grädde och mjöl. Skiva den, purjolök och fänkål tunt. 250 g fänkål. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche karljohansvamp&timjan. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g torskfilé ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 morot ½ purjolökar 250 g fänkål 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche karljohansvamp&timjan 1 dl Arla Köket® matlagningsgrädde ½ msk majsstärkelse 2 dl Arla Köket® riven ost gratäng
Vispa ihop och koka upp crème fraiche, grädde. purjolök och fänkål tunt. 250 g fänkål. 2 dl lätt crème fraiche Karljohansvamp & timjan1 dl matlagningsgrädde. 250 g fänkål
Hacka purjolök och fänkål fint. 150 g fänkål. 2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet ingefära&chili. Vispa samman mjöl och salt med häften av mjölken till en jämn smet
Att ta det man har i kylen, lite purjolök, rödlök, fänkål, broccoli, svamp och lägga i en ugnsform. På med grädde, cayennepeppar, creme fraiche och gratinera i 30 min