Stansa ut fyra rundlar av toastbröd som är ungefär lika stora som getosskivorna. Lägg upp sallad och grönsaker på fyra tallrikar och lägg en toast på varje
Toppa toasten med jordgubbssalsa, och strö över flingsalt och färskmalen svartpeppar. När man inte har något kök att fixa mat i så blir det ju lätt lite halvtrist
När jag gjorde inlägget "Gratineradchevretoast med smörstekta kantareller" så fick jag frågan av Linnea om man kunde göra en glutenfri variant på detta och så klart började min hjärna spinna direkt och därav kommer detta inlägg
Toast Skagen till förrätt, ugnsbakad risotto med purjolök och chèvre till varmrätt och avslutningsvis en pannacotta (som resten av svenska folket antagligen)
Osten köpte jag på Smaka på Värmland och det var ett bra köp för den var otroligt god [jag köpte en bit till av en annan säljare och den gratinerade jag ovanpå rödbetor, även det riktigt riktigt gott]