Grahamsmjöl kvarg recept

Vegetarisk paj med spenat och kvarg

Vegetarisk paj med spenat och kvarg

Vegetarisk kvargpaj med spenat. 5 dl grahamsmjöl, 125 g kvarg eller kesella lätt, 50 g flytande margarin, 2 msk kallt vatten, salt. 3 ägg, 125 g kvarg eller kesella lätt, 1
Pajdeg med graham och kvarg

Pajdeg med graham och kvarg

Jag har nu tagit fram ett recept på pajdeg där jag bytt ut en del av det vita mjölet mot grahamsmjöl och en del av smöret till kvarg
Brytbröd med kvarg

Brytbröd med kvarg

1250 gram kvarg eller kesella. 13 dl grahamsmjöl. Rör i grahamsmjöl, 10 dl vetemjöl (spara 1 dl vetemjöl till utbakning) och solroskärnor
Bananbröd med jordnötssmör & kvarg

Bananbröd med jordnötssmör & kvarg

Bananbröd med jordnötssmör och kvarg. Relaterade Bananbröd med jordnötssmör och kvarg. 2 1/2 dl grahamsmjöl. 1 1/2 dl kvarg. 2 1/2 dl grahamsmjöl. 1 1/2 dl kvarg
Något nyttigare köttfärspaj

Något nyttigare köttfärspaj

Blanda i kvargen. 1 ½ dl vetemjöl1 ½ dl grahamsmjöl75 g kylskåpskallt smör75 g mager kvarg (3/4 dl)Fyllning
Köttfärspaj - Recept

Köttfärspaj - Recept

Mät upp vetemjöl, grahamsmjöl och smör i en bunke. Om du gör alternativet med kvarg, tillsätt den och arbeta snabbt ihop till en deg
Nyttig morotskaka

Nyttig morotskaka

5 dl grahamsmjöl. 1 1/4dl lätt kvarg (funkar säkert med keso också). Blanda alla torra ingredienser utom vaniljpulver och stevia
Nyttiga scones

Nyttiga scones

Knäck i ägget och tillsätt kvarg, olja och honung. 250 g lättkvarg. 2 dl lättkesella/kvarg. 8 dl vetemjöl eller 4 dl vetemjöl och 4 dl grahamsmjöl. 1 ägg 250 g lättkvarg. 2 ägg 2 dl lättkesella/kvarg. 8 dl vetemjöl eller 4 dl vetemjöl och 4 dl grahamsmjöl
Uppdaterat recept: Köttfärspaj

Uppdaterat recept: Köttfärspaj

Mät upp vetemjöl, grahamsmjöl och smör i en bunke. Om du gör alternativet med kvarg, tillsätt den och arbeta snabbt ihop till en deg
En riktigt nyttig ost- och skinkpaj

En riktigt nyttig ost- och skinkpaj

Vitt, grövre mjöl eller quinoa, med mindre mängd fett eller inget fett alls, med kvarg eller keso. Man kan ha i grädde, matlagningsgrädde, mjölk, lättmjölk, kvarg eller keso
Kyckling- och broccolipaj i långpanna

Kyckling- och broccolipaj i långpanna

I äggstanningen använde jag kvarg istället för t. Kvargen ger en fastare äggstanning med lite mer syra och är dessutom inte så fet
Pannkakor på mandelmjöl

Pannkakor på mandelmjöl

♥2 msk grahamsmjöl alt. ♥1 dl kvarg. 2 msk grahamsmjöl. 1 dl kvarg. Måndagens lunch testade jag en ny variant av pannkakor, skulle inte kalla de proteinpannkakor för det är inget proteinpulver och är inte heller bananpannkakor
Paj med krabba och ädelost

Paj med krabba och ädelost

11 dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt. 12 dl grahamsmjöl. 11½ dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt. 40 g Arla® Svenskt Smör 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt 2 dl grahamsmjöl Fyllning. 2 små päron 200 g krabbkött 1 dillknippe 1½ dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt 1½ dl Kelda® mellangrädde 2 ägg 50 g Kvibille® ädel
Proteinrikt solrosbröd

Proteinrikt solrosbröd

Häll ner mjölk och kvarg. 500 g kvarg. 4-5 dl grahamsmjöl. Smält margarin. Värm tills det är fingervarmt. Smula sönder jästen i degbunke och ta hälften av degvätskan för att lösa upp jästen