Grahamsmjöl kruskakli recept

LCHF bröd

LCHF bröd

50 g jäst (osötad)2 dl vatten1 msk kallpressad rapsolja2 krm salt1 dl grahamsmjöl4 msk vetemjöl½ dl psylliumfrön½ dl pumpakärnor1 dl kruskakli1 dl linfrön1 dl solrosfrön1 dl rumsvarm yoghurt (10% fett)2 msk smör till formen. 1 dl grahamsmjöl. 1 dl kruskakli
Snabbaste limpan

Snabbaste limpan

6 dl grahamsmjöl. 1 dl kruskakli. 6 dl grahamsmjöl. 1 dl kruskakli. Om man inte har tid att ställa bröd på jäsning, men ändå vill ha en supergod hembakad macka till kvällsmat är det här världens bästa recept
Kalljästa frukostfrallor

Kalljästa frukostfrallor

TIllsätt salt, honung, grahamsmjöl, kruskakli och brödkryddor. 2 ½ dl grahamsmjöl. 1 dl kruskakli. 2 ½ dl grahamsmjöl. 1 dl kruskakli
Fillimpa

Fillimpa

2 dl grahamsmjöl eko. 1 dl kruskakli eko. 2 dl grahamsmjöl. 1 dl kruskakli. Fillimpa, 2 st. 5 dl vetemjöl eko. 3 dl rågsikt eko
Keso & morotsbröd

Keso & morotsbröd

5 dl kruskakli 5 dl grahamsmjöl ca 2 dl vetemjöl 1 riven morot 1. 5 dl kruskakli. 5 dl grahamsmjöl. Detta receptet kommer härifrån
Lite grövre surdegsfrallor

Lite grövre surdegsfrallor

I de här hade jag både grahamssurdeg och en del grahamsmjöl. 75 g kruskakli. 205 g grahamsmjöl. 75 g kruskakli. 205 g grahamsmjöl
Godaste brödet!

Godaste brödet!

2 dl grahamsmjöl. 1 dl kruskakli. Blanda alla ingredienser till en gröt. Dela upp i 2 bakpappersklädda långformar och grädda i 150-175 grader i ca 2 timmar
Snabbakat valnötsbröd

Snabbakat valnötsbröd

2 dl grahamsmjöl. 1 dl kruskakli. Blanda samman de torra ingredienserna, russin och valnötter i en stor bunke
Fruktig filmjölkslimpa

Fruktig filmjölkslimpa

2 dl grahamsmjöl. 2 dl kruskakli. 2 dl grahamsmjöl. 2 dl kruskakli. Låt inte den långa ingredienslistan avskräcka – det här är verkligen tidernas smidigaste bröd att baka
Snabbaste limpan

Snabbaste limpan

6 dl grahamsmjöl. 1 dl kruskakli. 6 dl grahamsmjöl. 1 dl kruskakli. En blogg som jag följer är söta saker. Där hittade jag ett recept på en snabb limpa för ett tag sen
Grahams och kardemummaskorpor

Grahams och kardemummaskorpor

Tillsätt därefter grahamsmjöl, kruskakli och kardemumma och blanda till en jämn "smet". 7 dl grahamsmjöl. 1 dl kruskakli
Grahamsrutor i långpanna.

Grahamsrutor i långpanna.

Blanda ner havregryn, kruskakli, grahamsmjöl och olja. 25 g jäst5 dl mjölk, fingervarm2 dl havregryn2 msk kruskakli2 dl grahamsmjöl1/2 dl rapsolja2 tsk saltca 8 dl vetemjöl. 2 msk kruskakli. 2 dl grahamsmjöl
Mellangrovt snabbakat bröd

Mellangrovt snabbakat bröd

Rör runt och häll i rågflingor, kruskakli och grahamsmjöl. 0,5 dl kruskakli. 2 dl grahamsmjöl. 2 dl grahamsmjöl
Sirapslimpa

Sirapslimpa

1 dl kruskakli. 3,5 dl rågmjöl (eller grahamsmjöl). 1 dl kruskakli. Det finns bröd - och så finns det bröd
Kalljäst utflyktsbröd med surdeg

Kalljäst utflyktsbröd med surdeg

SolrosfrönKruskakliAtt göra. Pensla sedan bröden med ljummen mjölk, yoghurt eller liknande, och strö över solrosfrön, kruskakli eller något annat gott
Bubbens bröd

Bubbens bröd

Låt fantasin flöda) 5 dl grovt grahamsmjöl. 2 ½ dl kruskakli. Receptet ger två saftiga bröd. Sätt ugnen på 175 grader
Söndagsbröd

Söndagsbröd

40 g kruskakli. 135 g grahamsmjöl. 40 g kruskakli. 135 g grahamsmjöl. Två jättegoda lite grövre bröd. Morgon. 100 g surdegsgrund (jag blandande ungefär lika mycket av vete-, råg- och grahamssurdegsgrund)