6 dl grahamsmjöl. 1 dl kruskakli. 6 dl grahamsmjöl. 1 dl kruskakli. Om man inte har tid att ställa bröd på jäsning, men ändå vill ha en supergod hembakad macka till kvällsmat är det här världens bästa recept
½ dl kruskakli. 2½ dl grahamsmjöl. Sätt ugnen på 275 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt smöret och tryck ut eventuella smörklumpar
2 dl grahamsmjöl. 1 dl kruskakli. Blanda alla ingredienser till en gröt. Dela upp i 2 bakpappersklädda långformar och grädda i 150-175 grader i ca 2 timmar
2 dl grahamsmjöl. 2 dl kruskakli. 2 dl grahamsmjöl. 2 dl kruskakli. Låt inte den långa ingredienslistan avskräcka – det här är verkligen tidernas smidigaste bröd att baka
6 dl grahamsmjöl. 1 dl kruskakli. 6 dl grahamsmjöl. 1 dl kruskakli. En blogg som jag följer är söta saker. Där hittade jag ett recept på en snabb limpa för ett tag sen
40 g kruskakli. 135 g grahamsmjöl. 40 g kruskakli. 135 g grahamsmjöl. Två jättegoda lite grövre bröd. Morgon. 100 g surdegsgrund (jag blandande ungefär lika mycket av vete-, råg- och grahamssurdegsgrund)