Lax & grönsakstorn2 port. Inför tävling, när jag dietar, kör jag till 99% lågintensiv cardio, dvs jag försöker hålla min puls runt 65% av max och det brukar bli runt 130-140 bpm
skölj grönsakerna noga,skala potatisarna, dela alla grönsakerna i ca en halv cm tjocka skivor(potatisarna lite tunnare), stek alla grönsakerna tills de har fåt färg, lägg ihop till torn med potatis underst sen zuccini sen aubergin, ringla olivolja över salta o peppra, in i ugnen ca 7 min, servera tillsammans med tex kyckling, 2 st bakpotatisar
Lax & grönsakstorn. Lax är definitivt en av mina favoritfiskar och förutom att ugnsbaka den, så gillar jag att snabbrimma den i saltlag så att den blir riktigt krämig då man steker den
potatisgratäng i kokott med parmesan, grönsakstorn av aubergine, tomat, zucchini och mozarella, ratatouille, grillad paprika, bönsallad, tomatsallad med eller utan fetaost, broccolimousse, blomkålsmousse, rödvinssås, kryddsmör i olika härliga varianter