Då var det dags för lite trevlig helgmat igen (= mat som tar lite längre tid att laga, är lite mer avancerad och genererar lite mera disk än vardagsmaten)
Grönsaksfylld piroger är värmande vintermat som inte behöver kosta skjortan. Här har vi använt kokt potatis som blivit över men prova gärna med blomkål, strimlad vitkål, morot eller andra rotfrukter
Grönsaksfylld piroger är värmande vintermat som inte behöver kosta skjortan. Här har vi använt kokt potatis som blivit över men prova gärna med blomkål, strimlad vitkål, morot eller andra rotfrukter
Därför är det trevligt att prova olika varianter på pannkaka, det här receptet på grönsaksfyllda pannkakor hittade vi på Allt om Mat här kommer vår variant av receptet
Våra grönsaksfyllda piroger gräddades gyllene och spred en härlig doft i Skafferiet. Våra grönsaksfyllda piroger gräddades gyllene och spred en härlig doft i Skafferiet
Våra grönsaksfyllda piroger gräddades gyllene och spred en härlig doft i Skafferiet. Våra grönsaksfyllda piroger gräddades gyllene och spred en härlig doft i Skafferiet