Valet föll på fyllda kycklingfiléer med grönsaksbulgur. Grönsaksbulgur. Grönsaksbulgur. Nu har jag flyttat och installerat mig hemma hos mina vänner Anna & Mats, där jag tillfälligt ska bo innan jag flyttar iväg till en egen lägenhet
Pensla kycklingen med sweet chilisås och linda runt skinkan. Bryn i en stekpanna med smör. Lägg över i en form och stek klart i ugn ca 10 minuter tills köttsaften är ofärgad
Tänd grillen. Koka bulguren tillsammans med buljongtärningen enligt anvisningarna på pakettet. Blanda fläder, grillkrydda, vatten, rapsolja och salt till en marinad, pensla kycklingarna ordentligt med marinaden både utanpå och inuti
Ikväll blev det därför Grekiska färsbiffar med grönsaksbulgur och tsatziki. Grönsaksbulguren gjorde jag helt enkelt genom att hälla i frysta grönsaker (ärtor, majs och paprika mix) i bulguren, efter att jag tillrätt den som det står på förpackningen
Limekassler med grönsaksbulgur (4 personer). . Fick inspiration från Sally och gjorde en supersnabb kasslerrätt till middag åt hela familjen som endast innehöll två ingredienser (salt o peppar räknas inte
Fortsätt låt det vila under lock medan du fixar med grönsaksbulguren. Servera med grönsaksbulguren, turkisk yoghurt (eller naturell sojayoghurt) och kanske en sallad på tomat, gurka, rödlök, persilja, olivolja, salt, svartpeppar och lite citronjuice
Till det gjorde jag grönsaksbulgur - bulgur som jag blandade med lite stekta grönsaker. Jag har ju skrivit förut att vi är alldeles för dåliga på att äta fisk i vardagen
Till det gjorde jag grönsaksbulgur - bulgur som jag blandade med lite stekta grönsaker. Jag har ju skrivit förut att vi är alldeles för dåliga på att äta fisk i vardagen
Totalt flams som vanligt idag när jag och Malin lade in korrektur. Vi hann avverka Dizzee Rascal, diverse dialekter och några ansiktsdekorationer med gem bl