Jag är inte lika intresserad av att dona med kakor som jag är att syssla med grönsaker och kött. Igår kväll blev vi bjudna på en vansinnigt god lchf-kaka
Har ni missat hajpen kring att pickla grönsaker. Att lägga in eller "pickla" grönsaker är något som har gjorts länge, men i år verkar det utan tvekan vara hippare än någonsin
Jag gillar dessutom att äta mycket fräscha grönsaker. Det blev massor av olika grönsaker som vi tillagade i ugnen, kycklingfilébitar inlindade i serranoskinka och till detta, en getostkräm
Lite här och där har jag sett recept där man använt sig av olika grönsaker som ingrediens i kakor. Det kan vara morötter (bekant för de flesta kanske i och med morotskakan), rödbetor, sötpotatis, avokado, squash och pumpa
Jag gillar även att fräsa grönsakerna med färsk rosmarin så det tar lite smak. Vinbärssäsongen är här och jag har några recept att tipsa er om och först ut är denna kladdkaka med sötman från vit choklad och syrligheten från dom röd vinbären