Koka grönpepparsåsen i någon minut under omrörning. 2 tsk vinbärsgelé. Krossa grönpepparn i en mortel eller mot en skärbräda med något hårt som botten på en stekpanna
Såsen blev en variant på grönpepparsås. Smaksätt med lite viltfond och en liten klick vinbärsgelé. Färsbiffar med hasselbackspotatis och trattkantareller
Grönpepparsås. 1 msk vinbärsgelé. 1 msk vinbärsgelé. Ugnsrostade rotsaker. Hjortfärsbiffar hade jag aldrig gjort, så när möjligheten gavs och vi dessutom skulle ha svärföräldrarna på middag så kunde det väl passa
Häll i grädde, soya, vinbärsgelé och kryddor. Det lagades inget av dessa rätter, utan istället blev det storbiff av kalvfärs i grönpepparsås med potatismos
Och som krona på verket inlagd saltgurka och hemkokt svartvinbärsgelé. I helgen hade vi lite polare på middag så det bjöds på älgfärsbiffar med en mild grönpepparsås och lite sauterade sockerärtor, grönkål och squach
1-2 msk röd vinbärsgelé. Finhacka löken och fräs i lite smör. Slå på grädden och finmortlad grönpeppar. Smaka av med senap och gelé, tillsätt till sist sojan