Fräs lök och svamp i en gryta. Biffarna. Blanda alla ingredienser. Forma färsen till tolv biffar. Lägg biffarna på en ugnsplåt och pensla dem med ljus soja och rapsolja
Grönpepparsås. Fyll champinjonerna med blandningen och sätt tomaterna och svampen på ett eldfast fat i i ugnen i 12 minuter. Grönpepparsås 3 msk smör 2 msk mjöl 1 dl buljong 2 dl grädde 1 msk HP-sås 1 msk soja 1 msk chilisås 1 dl cognac 3 tsk torkad grönpeppar
Hacka löken (vanlig lök går också bra), skiva svampen och krossa grönpepparn i mortel. Jag brukar göra grönpepparsåsen som en enkel gräddsås, men av nån outgrundlig anledning beslöt jag mig för att googla fram en sås och hittade den här
Skiva svampen och stek i smör. Denna rätt har jag sett lite överallt på nätet. Den har funnits hos mig i över 10 år och nu får ni som missat den receptet här
Stek svampen, salta och peppra, tillsätt lök och paprika. Ca 200 g blandsvamp. 2 påsar grönpepparsås. Blanda i grädde, mjölk och såspulver, färga med soja
2 påsar grönpepparsås. 1 liten burk skivad svamp. Skär filén i skivor, hacka löken. Bryn filé och löken. Gör såsen efter paketets recept, låt puttra ett tag, häll i grädden i såsen