Grönpepparsås2 msk kalvfond, koncentrat1 tsk slotts senap1 gul lök2 msk grönpeppar i lag2 msk konjak3 dl grädde½ dl vattenflingsalt o svartpepparkinesisk soja50 g smör. Smaksätt med salt och peppar och rör ner 1 tsk senap. 1 tsk slotts senap
Blanda senapen, soyan, créme fraichen, grädden och mald grönpeppar i en kastrull. 1 msk dijonsenap. Dela kycklingen i bitar och krydda med citronpeppar och salt
Tillsätt soja, senap, grädde, crème fraiche och grönpeppar och koka upp. Kycklinggratäng med grönpepparsås, 4 portioner. 1 msk fransk senap. 1 msk fransk senap
Häll på grönpepparsåsen i samma stekpanna som det andra och låt det stå och puttra under lock i ca 10 minuter. 2 påsar grönpepparsås (t. ½-1 msk ljus fransk senap