Blanda havregryn, mjölk och potatismjöl i en bunke. Grönpepparsås. Smaka av med salt, peppar och soja. Servera biffarna med kokt potatis, sås och kokta grönsaker
Blanda minifraiche med ljus redning, kalvfond och grönpeppar. Smaka av med salt och peppar. Servera biffarna med kokt pasta, kokt broccoli och röda paprikastrimlor
Krydda med grönpeppar, smaka av med salt och svartpeppar. Servera med kokt potatis och rivna morötter. Ingredienser för 4 personer500 g blandfärs1 dl havregryn4 tsk potatismjöl1 dl mjölk2 msk kalvfond1 liten gul lök1 ägg1 tsk salt2-3 krm mald svartpepparGrönpepparsås1 liten gul lök1 dl vatten4-5 dl matlagningsgrädde2 msk kalvfond½ msk krossad grönpepparSaltSvartpeppar, maldMaizenaGör så härBlanda havregryn, potatismjöl, mjölk och ägg i en bunke. Forma färsen till biffarStek dom i smör på medelvärme, ca 3-5 minuter på var sida
Efter ungefär halva tiden smular man i fetaost och späder eventuellt medmjölk. Lite mjölk. Börja med att tärna baconet och stek det knaprigt, lägg över på hushållspapper