En gudomligt god grönpepparsås, inte nyttig men god. 1 msk grönpepparkorn, torkade. Löken ska bli genomskinlig sen slår du på 3 dl vispgrädde, 2 msk kalvfond och 1 msk grönpeppar. 4 port 1 msk grönpepparkorn, torkade
En gräddigt god sås med smak av grönpeppar. Krossa 2 msk grönpepparkorn i morteln. Smält en klick smör i en liten katrull och låt grönpepparn svettas i smöret innan du pudrar över ca 2 msk vetemjöl och rör runt
Fräs den krossade grönpepparn i smöret Lite grann för att få fram smaken. 1 1/2 tsk krossad torkad grönpeppar. Kram//Erica 1 1/2 tsk krossad torkad grönpeppar
Grönpepparn anväde jag för att göra en grönpepparsås. Det är alltid roligt att prova på något nytt och jag har aldrig använt grönpeppar tidigare men igår skedde det
Gjorde mumsiga kotletter med grönpepparsås för ett tag sedan. Mortla grönpepparen. Grönpepparsås3 msk hackad shalottenlök25 g smör0,5 dl grönpeppar i lag3 dl kraftig kalvbuljong3 dl gräddesalt och pepparev en skvätt konjakHacka löken och fräs i smör. 0,5 dl grönpeppar i lag
Hacka lök och häll av grönpeppar. Fräs lök och grönpeppar i smör en stund tills löken mjuknar. 11 burk(ar) grönpeppar i lag. 1Ingredienser 3 st scharlottenlökar 1 burk(ar) grönpeppar i lag 50 g smör 0,5 dl whiskey 3 dl oxfond 3 dl grädde 1 msk japansk soya lite steksky om du har salt svartpeppar Skriv utGör så här
Hacka lök och häll av grönpeppar. Fräs lök och grönpeppar i smör en stund tills löken mjuknar. 1 burk(ar) grönpeppar i lag. Ingredienser 3 st scharlottenlökar 1 burk(ar) grönpeppar i lag 50 g smör 0,5 dl whiskey 3 dl oxfond 3 dl grädde 1 msk japansk soya lite steksky om du har salt svartpeppar Skriv ut
Gör under tiden såsenSmält smöret och smula ner grönpeppar. Ingredienser för 6-8 personerca 1,3 kg fläskfilé eller fläskytterfilé2 paket baconVitlöksost (eller om du önskar annan dessertost)Till såsen behövs2 msk smör1 1/2 msk smulad grönpeppar1 grönsaksbuljongtärning2,5 dl grädde2 dl mjölk2 dl creme fraiche2 tsk soya (jag använde kinesisk med mushrooms)SaltPepparMaizenaGör så härPutsa filéerna och skär en skåra i filén, skär inte ända ut för då rinner osten ut. 1 1/2 msk smulad grönpeppar