Tillsätt crème fraiche, fond, vatten, soja, senap, grönpeppar och konjak och koka upp. 1 msk kalvfond. Strimla köttet och bryn det i en stekpanna med smör
Servera med grönpepparsås, gröna ärtor, rårörda lingon och kokt potatis. Grönpepparsås. Grönpepparsås. torkad5dl vispgrädde2msk kalvfond20g smörs/pFräs löken och grönpepparen i smöret, slå på grädden och fonden
Slå på vinet och fonden. Du behöver till ca 5 dl sås1 rödpaprika1 gul lök2 dl oxfond om du har på tärming eller hemmagjord ELLER ( jag hade 3 msk konc oxfond på flaska +2 dl vatten)3 dl grädde1 tsk grönpeppar1 tsk rosepeppar1 msk madeira vinen skvätt soya för färgen. 2 dl oxfond. 3 msk konc oxfond
Vegetariska biffar gör ni på sojafärs, uteslut sidfläsket och vips så har du en vegetarisk måltid, byt bara ut kalvfonden i såsen också så är din köttfria middag komplett
) och fonden och låt koka ner till två tredjedelar. Grönpepparsås. 3 dl hemgjord kalvfond(eller utspädd fond från flaska). Grönpepparsås 4 schalottenlökar 50 g smör 0,5 dl grönpeppar i lag 0,5 dl konjak 3 dl hemgjord kalvfond(eller utspädd fond från flaska) 3 dl vispgrädde salt och nymalen peppar