Champinjonsås, grönpepparsås, grillade tomater, broccoli o s v. Kyckling Cordon Bleu, pankopanerad och ostfylld kycklingschnitzel, stod på vårt matbord i veckan
Vi lyxade till det med lite tisdagsoxfile, grönpepparsås och broccoli. Grönpepparsås. )Grönpepparsås2msk kalvfond1dl rödvin1msk grönpeppar i lag2dl vispgrädde2dl creme fraiche(en skvätt soya)salt och peppar(Ev redning)Blanda kalvfond, vin och grönpeppar i en kastrull och låt det koka ihop på spisen tills hälften återstår
riven morot, majs, ärtor, broccoli, sallad, cocktailtomater…). Lördag kväll kom vi så oss för att göra sista rätten i Coops matkasse – köttbullar i grönpepparsås, rätten kändes lite helglyxig
Fläskfilé med grönpepparsås och rostade grönsaker 600 g fläskfilé smör 1 1/2 tsk inlagd grönpeppar 1 tsk torkad grönpeppar 1 msk finhackad lök 1/2 buljongtärning 3 dl grädde 1 dl creme fraiche salt, vitpeppar och ev soja Tillbehör. 500 g grönsaker, t ex squash, paprika, lök, aubergine, broccoli, champinjoner ris Gör så här
Servera köttet med rosmarinkryddad klyftpotatis och kokt broccoli. Grönpepparsås. kokt broccoli. 1. Rumstemperera köttet och torka av det med hushållspapper