Lägg upp dem på ett fat och håll dem varma. 11 st ägg. 5 dl mjölk 1 msk potatismjöl 1 st lök hackad gul smör +1 msk 400 g nötfärs 1 st ägg 1 tsk salt 2 krm svartpeppar nymald Grönpepparsås. 1Tillsätt nötfärsen, ägg, lök, salt och peppar till havregrynen och rör till en smidig färs. Forma till 6 runda biffar och lägg dem på ett smör-papper. 1Grönpepparsås
) Har ni inte provat så tycker vi att ni ska göra det, speciellt om ni gillar ättiksinläggningar. Det ligger viltfärsbiffar på tallriken och dom har sällskap av en morotslåda, eller gratäng, en grönpepparsås och en inlagd sallad som sätter en liten extra piff på det hela
Tillsätt riven lök, blandfärs, ägg, salt och peppar. Ingredienser för 4 personer500 g blandfärs1 dl havregryn4 tsk potatismjöl1 dl mjölk2 msk kalvfond1 liten gul lök1 ägg1 tsk salt2-3 krm mald svartpepparGrönpepparsås1 liten gul lök1 dl vatten4-5 dl matlagningsgrädde2 msk kalvfond½ msk krossad grönpepparSaltSvartpeppar, maldMaizenaGör så härBlanda havregryn, potatismjöl, mjölk och ägg i en bunke. Lägg i biffarna i såsen och låt stå och sjuda i ca 5 minuter. 1 ägg
Lägg tillbaka järparna i såsen och servera med kokt potatis och förvällda vaxbönor. Grönpepparsås. Knäck ägget i en bunke och vispa det lätt, tillsätt havregryn, Milda Visp, lök, tomatpuré, chilisås, persilja, salt och peppar och låt stå att svälla ca 5 minuter. Stek järparna gyllenbruna i Milda Culinesse, lägg dem på ett ugnsäkert fat och varmåll i 100º medan du gör såsen. 1 ägg
Nyårsaftonens huvudrätt blev oxfilé, potatistårta, grönpepparsås, persiljevitlökssmör och sparris. Vispa ägg lätt, blanda ihop med crème fraîche och osten
Saftiga köttfärsbiffar, len grönpepparsås och pressad potatis. Riv löken och rör ner den tillsammans med krossad grönpeppar (jag använder mortel), ägg och buljongpulver