Grönkålspaj mjölk recept

Grönkålspaj med ädelost

Grönkålspaj med ädelost

Blanda mjölk, grädde, ägg, salt och nymald peppar i en bunke. Välj laktosfritt smör, mjölkdryck och matlagningsgrädde
Grönkålspaj med ädelost

Grönkålspaj med ädelost

4 250 g färsk pajdeg 1 gul lök 1 msk smör 150 g skuren grönkål flingsalt med jod svartpeppar Äggstanning 3 dl mjölk (3 %) 1 dl matlagningsgrädde 4 ägg 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 140 g ädelost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Grönkålspaj med ädelost

Grönkålspaj med ädelost

Vispa samman ägg, mjölk, salt och peppar. 3 dl mjölk. Pajdeg. Blanda samman 100 g smör, vetemjölet, gramhamsmjölet och vattnet i matberedaren till en pajdeg
Grönkålspaj med ched­dar och val­nöt­ter

Grönkålspaj med ched­dar och val­nöt­ter

Vispa ihop ägg, grädde och mjölk. 1 dl mjölk. Ugn. 200 grader. Mixa snabbt ihop mjöl, salt och smöret, skuret i kuber till en smulig massa, eller använd fingertopparna
Grönkålspaj med äpple och valnötter

Grönkålspaj med äpple och valnötter

Vispa samman ägg, mjölk, grädde, salt och peppar och häll över fyllningen. 2 dl mjölk. Pajdeg. Lägg mjöl, havregryn, smöret i bitar i skålen till matberedaren och mixa till en smulig massa
Recept: Grönkålspaj med mandel och lagrad herrgårdsost

Recept: Grönkålspaj med mandel och lagrad herrgårdsost

Vispa ägg, grädde och mjölk. Därefter blev det Janssons frestelse, skink– respektive kalkonköttbullar, en sallad med valnötter och päron samt denna grönkålspaj med mandel och lagrad herrgårdsost
Grönkålspaj

Grönkålspaj

Vispa ihop mjölk, grädde, ägg, salt och peppar. 3 dl mjölk1 dl matgrädde4 ägg1/2 tsk salt1 krm svartpepparTryck ut pajdegen i en form, ca 24 cm i diameter. 3 dl mjölk
Grönkålspaj

Grönkålspaj

Tillsätt mjölken och kör snabbt ihop degen. Vispa ihop ägg och gräddmjölk. 1½ dl mjölk. 2 dl gräddmjölk. 1½ dl mjölk. 2 ägg 2 dl gräddmjölk
Grönkålspaj med valn

Bjioötter

Grönkålspaj med valn Bjioötter

6 150 g smör 3 1/2 dl dinkelmjöl eller vetemjöl ca 2 msk iskallt vatten Fyllning 250 g färsk grönkål eller spenat 2 rödlökar 2 dl valnötter 3 ägg 2 dl vispgrädde 1 dl mjölk 200 g getost (chèvretyp) 1 msk smör 1 tsk salt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5. - Rabatt Arla 500 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Mjölkdryck 25 % rabatt Valio Eila 1 liter Mer info Ladda kupong
Grönkålspaj

Grönkålspaj

Vispa ihop mjölk, ägg, salt och peppar. 2 dl Arla® mjölk. 500 g grönkål ½ dl mandelspån 2 dl Kvibille® cheddar riven 2 dl Arla® mjölk 3 ägg 1 tsk salt 1 krm svartpeppar
Grönkålspaj med fetaost

Grönkålspaj med fetaost

2 Vispa upp äggen lätt med mjölk och grädde. 3 dl mjölk. 1 Täck botten i en pajform med pajdegen
Grönkålspaj

Grönkålspaj

Vispa ihop mjölk, ägg, salt och peppar. Hacka ihop smör och mjöl för hand eller i matberedare. Tillsätt kallt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg
Grönkålspaj med lagrad cheddar

Grönkålspaj med lagrad cheddar

1 dl mjölk. En vecka kvar till julafton och jag håller som bäst på att fundera på vad jag ska bidra med för vegetariska rätter till julbordet i år
Grönkålspaj med ädelost och valnötter

Grönkålspaj med ädelost och valnötter

5 dl Mjölk 140 g ädelost 1 dl Valnötter Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell. Ingredienser Pajskal 125 g Smör 3 dl Vetemjöl 3 msk Vatten 150 g färsk grönkål 1 st stor gul lök 1 st vitlöksklyfta 1 msk Olivolja 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar 3 st Ägg 1