Skala och hacka löken. Pajdeg75 g smör3 dl vetemjöl1 dl kesella 1%Fyllning200 g färsk strimlad grönkål (eller 250g fryst)1 gul lök2 ägg1 dl kesella 1%1,5 dl mellangräddesalt och peppar140g ädelostsötmandel, honung och flingsaltSkär smöret i bitar. 1 gul lök
4 250 g färsk pajdeg 1 gul lök 1 msk smör 150 g skuren grönkål flingsalt med jod svartpeppar Äggstanning 3 dl mjölk (3 %) 1 dl matlagningsgrädde 4 ägg 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 140 g ädelost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Skala och finhacka löken. Fräs löken och grönkålen i smör tills den är glansig och fin. 1 gul lök. 1 gul lök. Förgrädda pajskalet i 10 minuter på 200 grader Skala och finhacka löken
Skala och skiva löken. Fräs lök och grönkål i smör i en stor stekpanna. 3 rödlökar. Ugn. 200 grader. Mixa snabbt ihop mjöl, salt och smöret, skuret i kuber till en smulig massa, eller använd fingertopparna
Hacka löken och fräs i smör tillsammans med grönkålen på medelvärme i några minuter. Denna grönkålspaj kräver dock lite förberedelser, men är helt klart värd det