Tina och hacka grönkålen. Lägg grönkålen i pajskalet. Häll det över grönkålen. 500 g grönkål. Pajdeg. Blanda samman 100 g smör, vetemjölet, gramhamsmjölet och vattnet i matberedaren till en pajdeg
Fördela grönkål, rödlök, vitlök, basilika och smulad fetaost över det förgräddade pajskalet. 3 Låt grönkålen rinna av i en sil – krama ut vätskan. 500 g fryst, tinad grönkål
på grönkålspaj med ädelost, och det tackar jag för. några minuter och låt vattnet rinna avLägg grönkålen i en mixer finhacka grönkålen i mixernVispa ägg, grädde och mjölk
Grönkål plockade vi på självplocken. Enkelt att förvälla och frysa in, så en del sparar jag till jul, om vi inte råkar äta upp det innan dess… Eftersom jag älskar paj måste ju kombinationen grönkål och paj testas
Grönkål låter kanske inte jättegott, i alla fall inte enligt dem som jag pratat om det med (så ofta som jag och mina vänner diskuterar grönkål), men det är det