Grönkålsomelett recept

Grönkålsomelett

Grönkålsomelett

färsk grönkål. 1olivolja. 1ägg. 1vatten. 1salt. 1nymald svartpeppar. 1granatäppelkärnor1.  Sätt ugnen på 200°.  2. Skär bort de grova stjälkarna från grönkålen
Grönkålsomelett med mejram & getost

Grönkålsomelett med mejram & getost

En snabb omelett är verkligen den ultimata enmanna-lunchen. Med färska grönsaker, god ost och färska kryddor kan det omöjligt gå fel
Grönkålsomelett

Grönkålsomelett

Grönkål är otroligt gott – och nyttigt. Numera är det dessutom ganska lätt att hitta grönkål i affärerna, inte bara till juldekorationer
Grönkålsomelett

Grönkålsomelett

Plocka grönkålen av de grova stjälkarna och koka den mjuk i vatten med buljongtärning. Låt rinna av ordentligt och hacka den
finfin omelett

finfin omelett

Denna grönkålsomelett med skinka och fetaost är underbart god och passar bra till lunch eller som en enkel middag
grökålsomelett

grökålsomelett

En enkel grönkålsomelett med (eller utan) skinka är perfekt snabbmat i mellandagarna då det ofta finns rester kvar
dagen med flest receptsökningar

dagen med flest receptsökningar

Bästa julbordet på fågel (apelsinmarinerad kalkonfilé och grönkålsomelett med kycklingprinskorv). Dan före dan före dopparedan
grönkålsomelett med skinka och fetaost

grönkålsomelett med skinka och fetaost

En grönkålsomelett med lök, skinka (faktiskt julskinka i detta fall, eller helgskinka snarare men same same…) och fetaost

Grönkålsomelett

1.  Plocka grönkålen av de grova stjälkarna och koka den mjuk i vatten med buljongtärning. Låt rinna av ordentligt och hacka den