Ni har väl inte glömt bort månadens gröna. Mitt bidrag för april månad är ett enkelt recept med potatis, morötter och sojabönor som serveras på en salladsbädd, gärna med lite chilisås
Grönasojabönor. Min lunch idag. Sötpotatismos ( se nedan hur man gör). 2 st quornfiléer stekta i smör och kryddad med Krusmyntagårdens het blandning som består av torkad persilja, piri-piri, paprika, spiskummin, bellpeppar, lök och veg
Grönasojabönor (edamamebönor) är goda att ha i sallader eller i en wok. Tina sojabönorna. Här har jag mixat små gröna biffar som jag serverar med en bulgursallad och citronyoghurt
), gula ärtor, edamamebönor och sojabönor i form av exempelvis tofu. De kvalar också in som ett utmärkt tema för Månadens gröna, som jag är bloggvärd för den här månaden
I vissa fall odlas sojabönor på mark där det innan växt regnskog. Gröna februari-bloggarna kommer bjuda på varsitt vegetariskt recept de kommande fyra måndagarna
Just grönt är ju mycket man äter inom lchf-kosten även om dem gröna sojabörnorna inte inräknas till den strikta kosthållningen men kan vara ett alternativ för den som äter mer liberal lchf-kost