Toppa med örter av något slag. 1 krossad vitlöksklyfta, ½ msk olivolja, havssalt, tomater, gulbetor eller zucchini, citron, potatis, rädisor, riven mozzarella eller annan ost, färska eller torkade örter
1 litet knippe valfria örter (ex. En enkel sallad med olika textur, och den är nästan för nyttig. ) Ett trevligt inslag på vårbuffén, där den ger 4-6 portioner
Det ville vi i Månadens gröna ta fasta på och valde därför tomater som temat för juli månad. För er som inte vet vad Månadens gröna är, så är det en helt öppen vegetarisk matlagningsutmaning där vi samlas kring en råvara varje månad och delar med oss av recept på bloggar och på instagram
Man kan lägga till exempel blanda lite sweet chilisås eller pesto i grädden, man kan strö över lite ost, krydda med sina favoritkryddor eller örter, man kan lägga till lite ajvar relish eller lite tomater och basilika och så vidare
Om du använder de frysta örterna häller du i dem i crème fraiche-blandningen och blandar väl. Om du använder de färska örterna så hackar du dem lite först innan du har ner dem i mixern/matbereraden