Hon serverade även gröna bönor blandade med sparriskräm och lök, wasabi honung brysselkål, potatislåda med stekt lök och ost, tranbärssås med apelsinskal och valnötter och en "limpa" gjord på röda linser
Mixa slät i lite vatten till en knallgrön juice. Grov råbiff, sparriskräm och parmesan. Hyvla den gröna sparrisen med mandolin eller skär lövtunna skivor
Det ska vara lite tuggmotstånd i den gröna sparrisen. Bred en klick vit sparriskräm på en assiett. Linda runt zucchiniremsan runt laxblomman och stick ner en grön sparris i mitten av ”blomman”
Gör sparriskrämen under tiden som kotletterna marinerar. 250 g späd grön sparris. Sparrisris4 dl avioriris ca 8-10 dl vatten (inkl vattnet från sparriskoket) 250 g späd grön sparris 1 schalottenlök 1,5 dl parmesanost 25 g smör ca 1 msk olivolja 2 msk mynta, finhackad salt svartpeppar parmesanost, färskriven
200 g grön sparris. Sätt ugnen på 200°. Krydda kycklingen med salt och peppar runt om. Bryn i smör och stek sedan färdigt filéerna i ugnen, ca 20 minuter
Sparriskräm. Vänd ner den avrunna pastan i sparriskrämen och lägg upp i tallrikar. 1 knippe grön sparris 2 dl matlagningsgrädde 1/2 dl citronmeliss 1 dl babyspenat, spara lite till serveringen salt & peppar. 1 knippe grön sparris
200 g grön sparris. Sätt ugnen på 200°. Krydda kycklingen med salt och peppar runt om. Bryn i smör och stek sedan färdigt filéerna i ugnen, ca 20 minuter