Har inget som helst minne av att vi fick någon mat alls eller fick sitta vid något bord (vi sprang nog mest runt och letade blommor och så) men mamma, pappa och alla andra vuxna satt på deras terrass och åt lax och färskpotatis med kall grönsås
Blanda crème fraiche, salt, peppar, senap, majonnäs, vitlökspulver i en mixer/matberedare. Om du använder de frysta örterna häller du i dem i crème fraiche-blandningen och blandar väl
Igår spottade jag i alla fall upp mig lite, och mixade ihop en grönsås till sillen. I ett extra anfall av nyttighetsiver rörde jag också i lite av ett illgrönt pulver, Greener Grass, som jag köpte från Råvarubutiken
Ställ kallt tills såsen ska serveras. Lägg salladen i en mixer eller matberedare och finfördela den. Blanda samman creme fraiche med majonnäs och rör ner ruccolasallad och pressad vitlök
Under tiden som du kokar pastan fräser du vitlöken i smör eller olja, Tillsätt bladspenaten och vänd i hop helt snabbt, tillsätt även grönkålsmoussen och blanda sedan ner din nykokta pasta i såsen