Mixa under tiden bananskivor, kvarg och spenat, samt grönt pulver (om du har) och smasättning om du tycker det behövs, till en isig, glassliknande-konsistens
Jag fyllde muffinsen med vitchoklad och toppade det hela med en vanligt vaniljfrosting i grönt. Till muffinsen och frostingen använder du följande recept
Idag blev det mellanstora röda och gröna chokladcupcakes med vaniljsmörkfrämsfrosting. det är superviktigt att verkligen mixa smöret vitt, mjukt och fluffigt, annars blir frostingen tung och ganska osmaklig
Något kalas med tårta blir det inte förrän på fredag men vi måste ju ha något smaskigt att fira med, så jag bakade en mjukpepparkaka som jag dekorerade med grönfrosting och ett trött får
eventuellt grön pastafärg. Idag lät jag mig inspireras av den smakkombinationen i en underbar cupcake med en seg browniebotten proppfylld med after eight, toppad med en fluffig päronfrosting
Det fanns ost- och skinkpaj, två olika sorters tunnbrödsrullar, laxrullar med färskoströra, minispett med köttbullar och cocktailtomater, oliver, grönsaksstavar och dip, krustader med räkröra
Det blev bara fyra färger, hade velat ha med rosa, lila och orange också men då hade tårtan blivit hur hög som helst så det fick räcka med grön, gul, blå och röd
Blanda alla ingredienserna till frostingen och bred över kakan när den svalnat. Ingredienser3 ägg3 dl strösocker3 dl vetemjöl1 tsk vaniljsocker3 tsk bakpulver1 1/2 tsk malen kanel1 tsk malen kardemumma1/2 tsk malen ingefära1 nypa salt1 1/2 dl solrosolja eller rapsolja4 1/2 dl rårivna morötterCream Cheese Frosting60 g mjukt smör4 dl florsocker1 tsk vaniljsockerSkal av 1 lime100 g philadelphiaostGör så här
Mjölk-, gluten- och nötfria chokladcupcakes med vaniljfrosting. Frosting. (Alternativ frosting för den som ej tål soya men som kan äta mejeriprodukter)
Jag har fått lotten att just baka och kommer denna gång att göra påskgula apelsinmacarons samt limecupcakes med frosting i oranget och marsipan i grönt
- Tillsätt till sist lite grön karamellfärg. Frosting. - Tillsätt lite florsocker i taget och vispa kraftigt tills du fått en fast men fluffig frosting