) tillsammans med Johan, Johannah och Markus och då gjorde vi bland annat den här grönabönsalladen. 250 g gröna ärtor (vi använde frysta). 250 g gröna ärtor
Grönbönsallad. Riv citronskalet och pressa ur saften. Blanda med de övriga ingredienserna. Skär hälleflundran i portionsbitar och marinera i pepparrotsmarinaden
Den här gången har jag använt mig av kidneybönor, små vita bönor och svarta bönor i torkad for, De underbara gröna sojabönorna kommer från butikens frysdisk
Foto. Johannes Wätterbäck. Kokta bönor med en vitlöksvinägrett är en delikatess. Receptet kan tillämpas på vaxbönor och haricoverts, men vi gör salladen på egenodlade störbönor av sorten Blauhilde
Vi gillar att ha roligt i vårt kök – vi gör vår bönsallad rödbetslila och våra ägg spenatgröna. Tack och lov hade Sam-I-Am rätt om gröna ägg, de smakar verkligen gott