Grön ärtröra recept

Grön ärtröra med pepparrot

Grön ärtröra med pepparrot

Bred ärtröran på ett gott bröd, dippa grönsaksstavar eller servera till ugnsbakad lax. En lika fräsch som snyggt grönfärgad röra baserad på frysta gröna ärter
Grön ärtröra med pepparrot

Grön ärtröra med pepparrot

ca 3 dl 250 g frysta gröna ärter 1 dl cottage cheese 1 msk pressad citronjuice 3 msk riven färsk pepparrot 2 krm salt Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Grön ärtröra med pepparrot

Grön ärtröra med pepparrot

En skönt grönärtröra baserad på frysta gröna ärter. eller varför inte som en dipp till grönsaksstavar
Brynt pilgrimsmussla i ärtröra med löjrom

Brynt pilgrimsmussla i ärtröra med löjrom

En förrätt på pilgrimsmusslor och gröna ärtor. Värm ärtröran under tiden och lägg på tallrik. 2 dl gröna ärtor. 1 msk grönsaksfond, koncentrerad. 2 dl gröna ärtor. 1 msk grönsaksfond, koncentrerad
Ullas frökex med grön röra

Ullas frökex med grön röra

Gör ärtröran. Bred ärtröra på kexen, toppa ev med lite skinka och ärtskott. 1. Sätt ugnen på 150 grader. Rör ihop alla ingredienserna till degen
Paj med gravad lax och ärtröra

Paj med gravad lax och ärtröra

3 dl gröna ärter. Pajdeg. Hacka ihop mjöl och smör till en smulig deg, gärna i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg
Saffransgravad torskrygg med ärtröra

Saffransgravad torskrygg med ärtröra

Lägg dessa med snittytan uppåt och täcke med ärtröran. 300 g gröna ärtor. 300 g gröna ärtor. I någon av de senaste numren av ICAs tidning Buffé hittade jag ett recept på saffransgravad torsk
Torsk med chorizo och ärtröra (mjölkfri)

Torsk med chorizo och ärtröra (mjölkfri)

Servera torsken med råstekt potatis, ärtröra och korv. 1 dl gröna ärtor. 1 citron 1 dl gröna ärtor. Tisdag är för mig fiskdag och vad passar då bättre än att bjuda på torskrygg
Wallenbergare från havet

Wallenbergare från havet

Den gröna bollen som ni ser till höger om fiskbiffarna är en grön ärtpuré, ett tillbehör som Leif föreslog
Torsk med ärtor och avocado!

Torsk med ärtor och avocado!

Till detta blev det potatismos och en ärtröra, man blandar rumstempererade gröna ärtor med vitlök, salt, peppar och avocado, mixar ihop och lägger under fisken