Smakrik och ljuvligt god ärtpesto. Tina 4 dl gröna ärtor och lägg i en matberedare tillsammans med 1 1/2 dl naturella cahewnötter, 1 stor näve grönkål (bara bladen och inte stjälk), 2 dl riven hårdost, 1 dl olivolja, saft från 1 citron, lite chiliflakes. 4 dl gröna ärtor
Den här nötfria ärtpeston är mumsig som tillbehör, till salladen eller grönsaksstavar, till glutenfri eller zucchinipasta, på raw kexet eller glutenfria brödet Enkel och snabbgjord
4-6 Ingredienser 3 dl gröna ärtor 2 dl riven pecorino ½ - 1 kruka färsk basilika 50 g solroskärnor 1 vitlöksklyfta ½ dl kallpressad olivolja Salt och svartpeppar Tillagning Riv pecorino på den grövsta sidan av rivjärnet. 3 dl gröna ärtor
Mosa ca 300 gr gröna ärtor med mixerstav i en bunke. Det var verkligen evigheter sen jag uppdaterade bloggen sist, men jag har helt enkelt varken hunnit eller orkat
Smaklig spis – hoppas ni blir lika förtjusta som jag blev i min lax med sparris och ärtpesto. Receptet på ärtpesto i dagens inlägg har jag snott från det senaste numret av Buffé (nr 5, 2014). 3 dl frysta, tinade gröna ärtor. 3 dl frysta, tinade gröna ärtor
Blanda potatisen med grönsaksyoghurten, smaka av med salt och peppar. 2 dl Arla Köket® grönsaksyoghurtgrönärtpesto. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g laxfilé 1 msk olivolja saft och finrivet skal av ½ citroner ½ tsk salt 600 g potatis 2 dl Arla Köket® grönsaksyoghurtgrönärtpesto